top of page
PixbyMay_Logo-04.png
Pix by May

FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ

 

Hoe kan ik een shoot boeken?

Je kan een sessie boeken door een mailtje naar pixbymay@gmail.com te sturen of het contactformulier op de website in te vullen.

 

Hoelang moet ik op mijn foto’s wachten?

Binnen de veertien dagen lever ik de foto’s af.

 

Gaat de shoot door bij slecht weer?

Als het sneeuwt, regent of hagelt kan de shoot uiteraard niet doorgaan en laat ik zo snel mogelijk iets weten. We verplaatsen de shoot naar een ander moment. Niemand is blij met foto’s in de regen, ook ik niet. Bij bewolking of koudere temperaturen kan de shoot gewoon doorgaan.

 

Welke kleding moet ik aandoen?

Na boeking van de shoot en bepaling van de locatie, help ik je graag bij de keuze van jullie kleding. Jullie krijgen enkele stylingtips afgestemd op elkaar en op de locatie.

 

Heb je een studio?

Ik heb momenteel nog geen studio en werk dus steeds op locatie. Maar je weet nooit wat de toekomst brengt :)

 

Hoelang zijn de geschenkbonnen geldig?

Geschenkbonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna kan de geschenkbon enkel nog na uitdrukkelijk akkoord gebruikt worden, maar zullen eventueel gewijzigde prijzen van toepassing zijn.

 

Hoeveel foto’s zal ik ontvangen?

Na elke shoot krijg je een galerij, hieruit kan jij zelf 20 à 25 foto’s in hoge resolutie selecteren. Dit afhankelijk naargelang het gekozen pakket. Je kan er steeds voor kiezen om foto’s bij te bestellen. De prijs per extra foto is €7,5. Onbewerkte foto’s of RAW-bestanden worden nooit doorgestuurd.

bottom of page