top of page

About me 

Hi, ik ben Mayté, 25 jaar en fotografe. 

 

Ik hou van verre reizen, de natuur, koken, mijn huisdieren, liefde & lachen, moestuinieren, pasta en veel te lang in bad zitten. Daarnaast heb ik ook een grote passie voor fotografie.

 

Al van kleins af aan sleepte ik mijn wegwerpcamera overal mee naartoe en zocht ik schoonheid op in alledaagse dingen. Na mijn studies communicatiemanagement & digitale marketing, besloot ik om mij nog een jaartje bij te scholen tot fotograaf. Wat begonnen is als een hobby, is dan snel uitgegroeid tot een passie en nu tot mijn beroep.

 

Ik ben voornamelijk familie- en lifestyle fotografe en hou ervan om echte emoties en verhalen vast te leggen. Ik hou van pure, spontane en natuurlijke foto’s. Foto’s waar je een warm gevoel van krijgt, ongedwongen & persoonlijk. Jij, zoals je bent. Ik ben een fan van natuurlijk licht en ongerepte natuur. Ik fotografeer dan ook het liefst buiten in een rustige omgeving.

 

Genoeg over mij, nu wil ik graag jou leren kennen! Zijn wij een goede match en wil je graag mooie herinneringen laten vastleggen? Twijfel dan zeker niet om me een berichtje te sturen. 

Hopelijk tot snel!
May.

IMG_5157_edited.jpg
Pix by May

@ Nele Bellings

bottom of page